Om oss på Ronnmans

Ronnmans Frisörservice AB är ett företag i Trollhättan som funnits sedan 1990. Vi finns sedan 2006 i stora fina lokaler där vi bla har en shop på 400 kvm för de frisörer som finns i närheten eller har vägarna förbi.

Där finns allt en frisör behöver. Vårt kortvarusortiment är mycket stort. Vi jobbar också med många av de största kemimärkena på marknaden men även med några mindre, allt för att ni som frisörer ska känna att vi är en komplett leverantör till er. Är det inredning ni är intresserade av finns en utställning där vi visar inredning främst från Salon Ambience, Italien. Kvalitetsinredning med snygg design.

Vi har även 3 säljare ute på fältet som reser och besöker kunder 4 dagar/ vecka. Dessa reser i Bohuslän, Västra Götaland, Skaraborg, Värmland och Småland i huvudsak, alla med gedigen kunskap om branschen, de har varit hos oss i många år.

Vårt nya projekt är web shopen, vi har lagt mkt tid på den så att även de som inte har möjlighet att besöka oss ska få möjlighet att ta del av vissa erbjudanden och kampanjer som tidigare bara funnits i shopen. Vissa av er tycker kanske också att det är lättare att beställa där än på telefon, hos oss finns många valmöjligheter.

Välkommen att bli kund hos oss!